dimarts, 21 d’abril del 2009

Sense pits no hi ha glòria

Amb aquest títol tant propi dels graciosos titulars del 3cat24, tornem a fer referència a la qualitat informativa d'aquest portal. Ja que sovint els seus periodistes, ometen qualsevol respecte cap a l'espectador posant "pit i cuixa" amb l'única excusa d'aconseguir visites. Tant se val si es tracta de notícies pròpies de la premsa rosa, o de fotografies sense cap mena d'intenció artística:



La captura anterior pertany a la notícia: "Christie's subhasta la primera foto de Madonna nua", i no és l'únic cop en que s'ha utilitzat el recurs del nu innecessari. A l'article "La Universitat d'Arquitectura ..." a més, hi podeu trobar el vídeo del portal YouTube:



No farem més comentaris. Per cert, un dia dedicarem un post als titulars estil "festival de l'humor" del 3cat24.

2 comentaris:

  1. Company, i si afegeixes un RSS al blog? ;-) Ai, tantes lliçons i tens un blog sota mínims. Per cert, si passes els textos per un corrector tampoc anirà malament. Va, que si ho fas bé ja has guanyat un lector.

    ResponElimina
  2. Només cal copiar l'adreça URL al teu lector RSS i si et fa mandra copiar-la també pots fer clic a la icona taronja que surt al final de l'adreça URL.

    ResponElimina